Saturday, August 05, 2006

"Unde a disparut femeia?"


E inca prea dimineata. Savurez o caffee, ca in fiecare zi, la care se adauga netul mereu surprinzator.
Imi verific mailul. Aceleasi newslettere. Sterg cateva. Unul imi atrage atentia. Yuppy...n-am mai intrat demult.
Citesc articolul si n-as putea spune ca nu sunt de acord. Numai ca...un barbat scrie despre prezenta feminina sau mai putin feminina din zilele noastre. O fi avand el dreptate, dar oare acea femeie de care vorbeste nu a cunoscut transformarea tocmai datorita barbatului (si el) de azi?
E adevarat, s-a ajuns la extrem. E greu sa controlezi situatiile, cand totul se scurge mult prea repede si poate nonconformist, dar femeia a invatat ca, pentru a atrage, trebuie sa fie sigura pe ea sau cel putin sa para. Si aceasta siguranta de sine, inteleasa gresit, a condus la etalarea acelor fite de care se tot vorbeste. A mai invatat ca trebuie sa fie frumoasa si, astfel, ajunge la exagerare cu prea multe farduri. Tot ea stie ca trebuie sa fie atragatoare si, pentru rezultate sigure si mai ales imediate, nu mai recurge la un decolte discret, ci la un mini prea putin vizibil si alte bucatele de material.
Pai oare nu asta si-a dorit barbatul intotdeauna? Ca daca nu are fite, e naiva... Ca daca nu se machiaza, nu e la moda... Ca daca nu poarta mini, o fi prea greu de dus in pat. De cand isi doreste barbatul "actualizat" o relatie?
...

No comments: