Saturday, June 10, 2006

Fericiti cei ce lupta pentru ei si pentru ceilalti!!!


Cand ceva merge rau....se poate si mai rau. Si cu toata puterea pe care o avem de a fi optimisti, confruntandu-ne cu altele, si altele...in ce sa mai credem? Happiness? Unde? In noi, in jurul nostru, in ceilalti, sau pur si simplu nicaieri?
Avand un necaz in oricare activitate cotidiana sau nu, indirect, se rasfrange asupra altor aspecte ale vietii. Aspecte pe care incerci din rasputeri sa le menajezi. Dar cum sa mai faci asta, cand nu te poti menaja pe tine si nici ceea ce se intampla cu voia sau fara voia ta?... Si uite asa pierdem dublu, sau triplu, sau uneori inzecit. Sa te refaci? Stii ca poti asta. Si, doamne, de cate ori nu ai facut-o! Si de cate ori nu ai luat-o de la capat, spunand ca e un nou inceput, si ca de data asta o sa fie altfel, ca o sa fie bine... Pana cand vom mai avea puterea sa ne credem in putere? Oare vei renaste de fiecare data mai bun, mai intelept? Sau poate mai "calit", si mai rau, si mai indiferent la tot. Mai indiferent fata de tine...
Iubesti pentru o viata si uiti intr-o clipa. Sau poate iubesti pentru o clipa si n-ai sa uiti in toate zilele ce ti-au ramas. Cum sa te inalte asta?
Cum sa aduni fiecare pana, si fiecare avant de a zbura, de fiecare data, cand sunt asa imprastiate?
De am avea puterea de a schimba acel ceva care ne doare, acel ceva mai important decat tot...
Fericiti cei ce reusesc! Fericiti cei ce nu sunt nevoiti sa schimbe nimic! Fericiti cei mult prea reci pentru a simti lumea! Si fericiti cei vinovati, caci nu se mai pot incarca cu vina ce nu le apartine!!!

No comments: