Thursday, June 08, 2006

The Sex...The Woman...Go for it!!!

De cand ma stiu, analizez, cercetez... De cateva zile fac asta din ce in ce mai mult. Intreb, cer argumentari. Parerile sunt usor diferite. Ca mai apoi sa-mi dau seama ca...sunt mascate. Barbatii se intalnesc cu o tipa pentru sex. Poate si femeile mai fac asta...Dar in ultima vreme, sexul a devenit un scop, bine pus la punct, bine gandit si mai mult urmarit. Unde vreau sa ajung? Ca fata, el te invita acasa...Refuzi...insista. Mergi, intr-un tarziu...el asteapta mai mult, te copleseste...Accepti...nu te mai astepta la prea multe intalniri. Nici nu se mai pune in discutie dorinta lui de a te cunoaste. Nu mai e interesat. Refuzi? Dupa multe alte incercari...te trezesti cu o simpla intrebare. Si pe cat de simpla, pe atat de dura..."De ce te-ai intalnit cu mine, daca nu vroiai doar sex?" Anyway...femeile nu mai sunt privite, cunoscute, admirate...doar servesc satisfacerii nevoilor intregii omeniri.

2 comments:

Anonymous said...

"Si pe cat de simpla, pe atat de dura..."De ce te-ai intalnit cu mine, daca nu vroiai doar sex?" "... cred ca intrebarea era de fapt "...daca nu vroiai decat sex? ". Asa e ?

Anonymous said...

My dear, ti-am citit pe cat se poate de atent gandurile tale care le-ai pus aici in scris si-mi place ca gandesti si analizezi, dar nu de fiecare data nimeresti cuiul doar in cap.... mai dai si pe langa el... ;) nu toti barbatii vor numai sex... cei mai mult vor sex cu dragoste asa ca femeile.... si ei sunt ca si femeile... unii sunt mai duri, altii sunt mai finuti, alti stiu sa-si exprime sentimentele alti nu prea... si impresia lasata de multe femei/fete este ca si ele doresc numai sex... ei bine, baiatul frustrat merge direct la tinta in cazul acesta si isi cere "dreptul" dupa care tanjeste... daca femeia sau fata acea a vrut sau nu ce-a dorit el, este altceva... lipsa de comunicare intre sexe si o educatie adecvata isi spune cuvantul, si-apoi societatea romaneasca actuala este una a tuturor posibilitatilor, si asta-si spune cuvantul si in acest domeniu atat de sensibil.... sigur se poate discuta mult despre acest subiect si mi-ar facea placere sa te provoc la astfel de dicutii... mai discutam... ;) adresa mea de E-mail este ady@popescu.org