Thursday, June 08, 2006

We are such bad people!!!

Uneori, cand suntem extrem de suparati, facem lucruri pe care nu le gandim, pe care in adancul fiintei noastre nu ni le dorim, lucruri pe care urmeaza sa le regretam...Apoi, cu toate gandurile care ne napustesc, nici nu mai suntem capabili de a ne da seama unde oare am gresit. Am gresit. Atat stim. Apasati de o asa tendinta generala de a-i invinui pe ceilalti, noi stim. Stim ca am gresit. Stim ca suntem responsabili. Cum oare sa mai reparam? Unele lucruri nu mai pot fi reparate. Nu exista service pentru fiecare lucru distrus. Si totusi, ne dorim sa mai schimbam ceva? Ne afundam in situatiile create de noi, de ceilalti, gandindu-ne ca asa ne-a fost dat. Faith...
Si linia dintre bine si rau e asa fina...Si notiunile de bine si rau sunt asa interpretabile. Iar situatiile ce ne pot schimba perceptiile sunt asa multe si complexe...De ce nu le-am simplifica? Cand trecem linia dintre bine si rau? Si cum oare sa alegem numai bine, pentru toata lumea, cand sunt atatea persoane implicate? Oare mai exista credinta platii cu aceeasi moneda?
Si totusi, de ce incercam sa facem distinctia intre bine si rau? Pentru ca nu putem admite ca cele doua pot coexista in acelasi suflet? Pentru ca...oricine este capabil de orice.

No comments: